Thursday, June 27, 2013

Baklažanai su pievagrybiais

Baklažanų receptai tęsiasi. Toliau labai lengvas ir greitas užkandis, šalia kurio rekomenduočiau ir įvairiaspalvių salotų. Mes naudojom špinatų ir tofu salotų variaciją. Jūs pasirinkite savo mėgstamiausias.

Mums reikės: 
  • Baklažano
  • Pievagrybių
  • Ingredientų Jūsų mėgiamoms salotoms :)
  • Prieskoninių žalumynų
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
Baklažaną susipjaustome griežinėliais. padruskiname, leidžiame išsiskirti sultims. Apibarstome mėgiamais prieskoniniais žalumynais ir apkepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. daug aliejaus nepilkite, nes baklažanai labai jį sugeria.. Pievagrybius apibarstome mėgiamais prieskoniais ir šlakeliu alyvuogių aliekaus. leidžiame šiek tiek pasimarinuoti. Sudedame juos į kepimo indą ir kepame įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. 
Viską serviruojame su mėgiamomis salotomis ir mėgaujamės. :)
Skanaus!

No comments:

Post a Comment